Persondata

 

 

Persondatapolitik for Gudenådalens Greyhound Klub (GGK)

 

Dataansvarlig

Gudenådalens Greyhound Klub er dataansvarlig og sikrer at dine personoplysninger bevares og anvendes i overensstemmelse med lovgivningen.


Kontakt: midtjyskgreyhoundstadion@gmail.com


Personoplysninger

GGK indsamler følgende personoplysninger på klubbens medlemmer:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Email

 

Oplysningerne er udelukkende tilgængelige for bestyrelsen og registreres og opbevares elektronisk af klubbens kasserer. Alle personoplysninger slettes ved udmeldelse så snart medlemmet ikke længere står i restance til klubben.


Oplysning om medlemmets navn udveksles med hovedforbundet, Dansk Hundevæddeløb (DHV) til brug for central registrering af licensgodkendte hunde, samt med det svenske hovedforbund Svenska Hundkapplöpningssportens Centralförbund (SHCF) i forbindelse med registrering af hundenes klasser, hvor det er relevant.


Billeder

I forbindelse med væddeløb og træning vil der være fotograf til stede. Klubben bruger udvalgte situationsbilleder herunder vinderbilleder på klubbens hjemmeside og på klubbens officielle Facebook side samt og den lukkede Facebook gruppe for medlemmer. Ved tilmelding til løb og træning accepterer man samtidig at billeder med mindre andet er tydeligt aftalt må bruges af GGK.


Resultater

Resultater fra væddeløb udveksles sammen med navn på hundens ejer og træner på alle relevante fora og medier.Gudenådalens Greyhound Klub 2020

Bestyrelsen